BSPK merr pjesë në trajnimin e ILO-s në Budapest

BSPK morr pjesë në Trajnimin e ILO-s në Budapest, lidhur me hartimin e strategjisë për punë dinjitoze për shtetet e Ballkanit Perëndimor.
Në këtë trajnim BSPK-ja përfaqësohet nga Zyrtarja për marrëdhënie ndërkombëtare dhe më publikun, Dafina Mehaj.42941458 2084231951830032 7491657075831865344 n42876502 1895353897184426 7324902565382979584 n