Në Mal të Zi mbahet takimi mbi ,,Sfidat në sigurimin e një ambienti më të sigurt dhe më të shëndetshëm të punës për punëtorët në vendet e rajonit të Ballkanit”

Në Igallo të Malit të Zi, mbahet takimi dy ditor me përfaqësues të vendeve të ndryshme ku do të diskutohet lidhur me mbrojtjen, sigurinë dhe shëndetin në punë.

 

Në këtë takim si temë kyçe do të diskutohet ,,Sfidat në sigurimin e një ambienti më të sigurt dhe më të shëndetshëm të punës për punëtorët në vendet e rajonit të Ballkanit”.

 

BSPK në këtë takim përfaqësohet nga znj. Shukrije Rexhepi.

 

43143613 10205214184271441 8291895236393697280 n43087098 10205214187391519 7629220497456103424 n05.10.2018